Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να ασκούνται, ή το θάρρος για υγιή τρόπο ζωής, επειδή θέλουν να χάσουν βάρος ή απλά αισθάνονται καλύτερα.

Δυστυχώς, συχνά διαπιστώνετε, ότι η τακτική άσκηση δεν είναι μόνο πολύ απλή. Αν επειδή ποτέ πριν δεν εξασκήθηκε, συχνά η παράσταση, δεν ξέρουν, πόσο σωστά να ξεκινήσουν.

Μπορεί επίσης να συμβεί, ότι οι άνθρωποι στο γυμναστήριο ντρέπονται ή βρίσκουν, ότι η χρονοβόρα άσκηση δεν μπορείτε να βρείτε τον χρόνο. Αυτοί τείνουν να είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος, γιατί πολλές από τις ασκήσεις θα σταματήσουν ακόμη νωρίτερα, από ότι ξεκίνησαν όλα.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να πάτε εξάσκηση απαραίτητα στο γυμναστήριο, αν θέλετε να αισθανθείτε. Νιώθετε ότι αρχίζετε να ασκείστε ακόμη και στο σαλόνι σας ή στον κήπο.

Γιατί πρέπει να εξασκούμαστε;

Η τακτική άσκηση κατά πρώτο λόγο θα βελτιώσει σημαντικά την υγεία σας. Αυτό είναι απλώς ένα γεγονός. Μεταξύ των καλύτερων πρακτικών λόγων, ωστόσο, είναι ότι η άσκηση θα σας βοηθήσει να επιτύχετε και να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος, να χτίσετε και να διατηρήσετε τους μυς σας και να μειώσετε τον κίνδυνο χρόνιων παθήσεων. 

Είναι επίσης αποδεδειγμένο, ότι η τακτική άσκηση εξασθενεί τη διάθεση, που είναι γνωστό ότι κλωτσάει την ψυχή σας, βελτιώνει τον ύπνο και τη σεξουαλική σας ζωή. Αυτό όμως δεν είναι το παν. Η άσκηση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη συνολική θετική σας ενέργεια.

Εν ολίγοις, η άσκηση μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αυτό το λέω από τη δική τους εμπειρία και πρακτική. Ως εκ τούτου, ξεκινάτε με μια άσκηση για εσάς μετά από λίγο να σταματήσετε; Υπάρχουν μερικοί κανόνες, οι οποίοι στην περίπτωση που θα τηρήσουν, οι πιθανότητές σας για επιτυχία αυξάνονται σημαντικά.

Μην προσπαθείτε να κάνετε πάρα πολύ και πολύ γρήγορα

Εάν δεν ασκήσατε ποτέ ή για μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργήστε ένα πρώτο βασικό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Διαφορετικά, το κουτί μπορεί να τραυματιστεί ή δυσκολεύεστε μερικές ασκήσεις να αποθαρρύνονται γρήγορα. Ο καθένας είχε κάπου να ξεκινήσει και δεν χρειάζεται δεν ντρέπεται για αυτό, ότι μερικές από τις ασκήσεις, τις οποίες άλλες κάνουν χωρίς προβλήματα, δεν μπορείτε ακόμα να τις χειριστείτε.

Μπορείτε να ξεκινήσετε, για παράδειγμα, θα κάνει έναν γρήγορο περίπατο μετά από μια περίοδο 30 έως 45 λεπτών κάθε μέρα και αργά να ξανασχεδιαστεί για να τρέξει. Αυτό κάνετε τα ακόλουθα για 2 εβδομάδες, προτού ξεκινήσετε με έντονη άσκηση. Είναι σημαντικό να προετοιμάσετε το σώμα σας για να επιταχύνετε τον καρδιακό ρυθμό και επίσης ότι είστε στην αρχή τραυματισμένοι άσκοπα.

Έχετε ένα σχέδιο και παρακολουθήστε τους ρεαλιστικούς σας στόχους

Όταν έχετε ήδη αποφασίσει, ότι πηγαίνετε μόνοι σας για να κάνετε κάτι καλό, η βάση είναι να έχετε ένα σχέδιο άσκησης και να σας προσφέρει εφικτούς στόχους.

Πρώτα για τον προσδιορισμό του μακροπρόθεσμου στόχου και των podria termte βραχυπρόθεσμων στόχων για την επίτευξή του. Για παράδειγμα, εάν ο στόχος σας είναι να τρέξετε 10 χιλιόμετρα, δώστε στον εαυτό σας έναν ρεαλιστικό χρόνο, ας πούμε, 3 μήνες.

Τώρα υποβάλλετε ένα σχέδιο, καθώς προχωράτε. Ο πρώτος μήνας για τον καθορισμό των βραχυπρόθεσμων στόχων. Κατ ‘αρχάς, κάντε 3 χιλιόμετρα τρεις φορές την εβδομάδα και σταδιακά αυξήστε, μέχρι να επαναφέρετε τον μακροπρόθεσμο στόχο σας και αδικαιολόγητη ολόκληρη διαδρομή.

Χρησιμοποιήστε τη σωστή τεχνική άσκησης σε όλες τις περιπτώσεις

Κακή τεχνική, παρόλο που κάνετε περισσότερες επαναλήψεις και οι ασκήσεις απλοποιούνται, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι σαν μια αντίστροφη πυρκαγιά. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι χρόνια προβλήματα ή δυσάρεστοι και ιδιαίτερα περιττοί τραυματισμοί.

Άσκηση αργά και βεβαιωθείτε ότι η τεχνική σας είναι σωστή. Εάν θέλετε να ασκηθείτε στο γυμναστήριο, χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες προσωπικών εκπαιδευτών. Θα χαρούν να σας βοηθήσουν με τη σωστή τεχνική άσκησης.

Η δεύτερη επιλογή είναι να δείτε το βίντεό σας, όπου έμπειροι προπονητές ή εκπαιδευτές επιδεικνύουν ασκήσεις, τις οποίες χρειάζεστε και με τη σωστή τεχνική. Σκεφτείτε, ωστόσο, το γεγονός ότι κάθε άτομο είναι λίγο διαφορετικό, γιατί η προσωπική διαβούλευση στην αρχή είναι πάντα προτιμότερη. Αν ξανακερδίσετε τις αρχικές εμπειρίες, βίντεο – συμπεριλαμβανομένων αυτών – θα βελτιώσετε επίσης.

Η σωστή τεχνική είναι πολύ σημαντική όχι μόνο λόγω της πρόληψης των τραυματισμών, αλλά λόγω των αποτελεσμάτων παρουσιάζονται πολύ πιο γρήγορα. Για κάθε περίπτωση που ισχύει, είναι καλύτερο να ασκείστε αργά με καλή τεχνική, τόσο γρήγορα όσο και εις βάρος της. Πιστέψτε με, το έχω δοκιμάσει μόνος μου. Μια άσχημη άσκηση δεν αξίζει καθόλου.

Θερμάνετε την προηγούμενη άσκηση και το schladzujte ήταν μετά από docvičení

Η προθέρμανση πριν από την άσκηση θα αποτρέψει τον τραυματισμό κατά τη διάρκεια της άσκησης και θα διευκολύνει επίσης την ανάρρωση μετά την άσκηση. 5 λεπτά είναι αρκετά για να ζεσταθούν.

Είναι σημαντικό να ζεσταθείτε σε εκείνα τα μέρη του σώματος και των μυών, που πηγαίνετε στην εξάσκηση. Μπορείτε να ζεσταθείτε αποτελεσματικά, για παράδειγμα, τρέχοντας επί τόπου, πηδώντας ή ανεβάζοντας επανειλημμένα τις σκάλες. Σε κάθε περίπτωση, μην υποτιμάτε την προθέρμανση.

Εάν το θέλεις για άσκηση πάλι δροσερό, κάνεις τουλάχιστον 10 λεπτά τέντωμα και ponaujahujte σε βάθος όλους τους μυς, που μόλις χρησιμοποίησες. Αυτό θα τους βοηθήσει να αναγεννηθούν γρηγορότερα.

Κυκλική εκπαίδευση στο σπίτι

Για να μην επικεντρωθούμε μόνο στη θεωρία, εδώ είναι μια εκπαίδευση κύκλου με το δικό της βάρος για αρχάριους. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με τόλμη στο σπίτι.

Κάντε κάθε άσκηση ένα προς ένα χωρίς διάλειμμα. Θα είναι πάντα εκατό. Μετά από κάθε Sete για να δώσει ένα λεπτό διάλειμμα. Μαζί κάνουμε 3 σειρές.

Αυτό είναι αρκετό για αρχή.  Ας το κάνουμε…

  1. Λοξές λαβές: 10 επαναλήψεις (αυτή είναι μια κανονική λαβή, αλλά τα χέρια σας είναι σε ανυψωμένη επιφάνεια – τραπέζι, καρέκλα ή κρεβάτι)
  2. Ανύψωση της λεκάνης: 20 επαναλήψεις (ξαπλώνετε στην πλάτη σας, τα πόδια σας λυγίζουν στα γόνατα και σηκώνετε τους γλουτούς και τη λεκάνη σας)
  3. Καταλήψεις με πίεση 20 επαναλήψεων (αν σηκωθείτε από οκλαδόν, ενώ σηκώνετε τα βάρη της κεφαλής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι νερό)
  4. Άλματα αναρρίχησης: 10 επαναλήψεις (στη θέση στροφαλοφόρου γόνατος, πηδάτε εναλλάξ με άλματα προς το πηγούνι με πιο γρήγορο ρυθμό)
  5. Πλάκα ή περίπου. σανίδα 30 sekúnd (λαβή θέσης, το χέρι που έχετε, ωστόσο, ζητήσατε από τους βραχίονες, τα δάχτυλα συνυφασμένα, το σώμα είναι σε ευθεία γραμμή)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *