ΣυγγραφείςΣτον ιστότοπό μας, προσπαθούμε να σας ενθαρρύνουμε να ακολουθήσετε μια καθαρή, υγιή διαδρομή. Όλοι μας προέρχονται από τοξικές, εθισμένες οικογένειες. Βρισκόμαστε σε ευθεία διαδρομή με τη ζωή μας, αλλά δυστυχώς, αυτή η εμπειρία επηρέασε την υγεία μας για πάντα.

Όλοι μας αγωνιζόμαστε με κάποιο είδος υγείας, ήμουν παχύσαρκος για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό προκαλεί διαβήτη. Δυστυχώς, η γυναίκα μου έχει καρδιακό πρόβλημα.

Στο μακρόχρονο ταξίδι μας, μελετήσαμε πολλά βιβλία, μιλήσαμε με πολλούς γιατρούς και πιστεύουμε ότι έχουμε μια θεραπεία για μια υγιή, ευτυχισμένη και μακρά ζωή!

Η ιστορία μας

Είμαστε μια οικογένεια ανθρώπων από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, ωστόσο, ο εθισμός επηρεάζει όλους μας εξίσου. Αυτό καταστρέφει ζωές και οικογένειες.

Θα έρθει με έναν απλό στόχο: να βοηθήσει τους ανθρώπους να απελευθερωθούν από τα δεσμά του εθισμού. Δεν διαθέτουμε το πρόγραμμα “One size fits all” και διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και υποδομή για να προσφέρουμε εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας που να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες κάθε ατόμου που έρχεται από την πόρτα μας.

Μέρος αυτού που μας ξεχωρίζει από άλλα προγράμματα είναι ότι μπορούμε να προσφέρουμε όλα τα επίπεδα προστασίας σε ένα πλήρες φάσμα θεραπειών. Αυτό σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε κάθε ασθενή σε κατάλληλο περιβάλλον βάσει της συγκεκριμένης ανάγκης.