Εξηγούμε βήμα προς βήμα πώς πρέπει να δομηθεί λεπτομερώς η εκπαίδευση του προγράμματος για την απώλεια βάρους. Εκτός από τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα επικεντρωθεί επίσης σε κριτήρια όπως η ένταση της προπόνησης και η επιλογή των σωστών ασκήσεων και θα παρέχει προτάσεις χρήσιμες σχετικά με την προπόνηση του προγράμματος.

Για να επιτύχετε τα αποτελέσματα ακόμη καλύτερα στην απώλεια βάρους, προτείνουμε το Body Body Check Free. Υπολογίζει το ΔΜΣ σας, καθορίζετε τους στόχους σας και λαμβάνετε προτάσεις προσαρμοσμένες για σίτιση και προπόνηση.

Κάντε τον έλεγχο του σώματός σας δωρεάν

Τα βασικά του προγράμματος προπόνηση για την απώλεια βάρους. Ένα πρόγραμμα κατάρτισης καλά δομημένο με στόχο την απώλεια βάρους θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από ένα μείγμα αποτελεσματικά τα στοιχεία της δύναμης και της αντοχής. Η ένταση της προπόνησης δεν χρειάζεται να συγκριθεί με αυτή της προπόνησης για την ανάπτυξη μυών.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης για την απώλεια βάρους διακρίνονται περισσότερο για υψηλή ένταση – οι παύσεις μεταξύ της σειράς είναι λίγες. Για ένα αδυνάτισμα της επιτυχίας είναι απαραίτητο, εκτός από την κανονική προπόνηση με βάρη χωρίς, μια ειδική προπόνηση αντίστασης με τη μορφή προπόνησης διασκορπισμένη.

Αυτό είναι που διακρίνει ένα πρόγραμμα κατάρτισης για την απώλεια βάρους:

  •     Προπόνηση με βάρη για τη συντήρηση των μυών
  •     Εκπαίδευση αντοχής στο κάψιμο του λίπους
  •     Υψηλή ένταση κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Συμβουλές για την κατάρτιση του προγράμματος για το αδυνάτισμα. Εκτός από την προπόνηση με βάρη και αντίσταση και μια δίαιτα δομημένη ως πρωτεΐνη διατροφής, η προσφορά σπορ smart μπορεί να είναι χρήσιμη για την απώλεια βάρους.

BCAA – Ιδανικό για την προπόνηση της δύναμης και της αντίστασης

Οι κάψουλες BCAA συμβάλλουν, κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης εντατικά με βάρη και αντίσταση, στην προστασία των μυών, εξουδετερώνοντας την απώλεια μυϊκού μυός. Είναι εξαιρετικά και για την απώλεια βάρους είναι η μείωση του σωματικού λίπους.

Αυξήστε την καθημερινή δραστηριότητα. Όσοι θέλουν να κάνουν κάτι για την απώλεια βάρους, εκτός από την προπόνηση, μπορούν να αυξήσουν τις δραστηριότητές του καθημερινά. Πάρτε τις σκάλες αντί να πάρετε το ασανσέρ ή να πάτε για ποδηλασία. Αυτό σας επιτρέπει να κάψετε επιπλέον θερμίδες και να επιτύχετε τον εκπαιδευτικό σας στόχο πιο εύκολα.

Βρείτε κάποιον που εκπαιδεύετε μαζί σας. Η επιλογή κατάλληλης προπόνησης συνεργάτη μπορεί να αποτελέσει παράγοντα επιτυχίας για την απώλεια βάρους. Παρακινήστε τον εαυτό σας ο ένας στον άλλο και πηγαίνετε μαζί για να ασκηθείτε βοηθώντας να ξεπεράσετε εύκολα ακόμη και τα δύσκολα στάδια και να εργαστείτε μαζί για τον στόχο επίτευξης.

Αξιοποιήστε το πρόγραμμά μας 12 εβδομάδες. Δεν έχετε χρόνο για πολύπλοκα σχέδια διατροφής και μακρές συνεδρίες εκπαίδευσης; Μαζί με τους εκπαιδευτές μας, ειδικοί σπορ και διατροφολόγοι ξεκαθαρίζουν τη σύγχυση που συχνά περιβάλλει το ζήτημα της φυσικής κατάστασης. Με το αποτελεσματικό μας πρόγραμμα για 12 εβδομάδες, μπορείτε να μετατρέψετε τις δικές σας προθέσεις σε πραγματικότητα. Αντίο υπερβολικά λίρες, καλωσορίστε γυμναστήριο. Δοκιμάστε τώρα και θα είστε πεπεισμένοι.

Ποιος θέλει να χάσει βάρος, εμφανίζει ήδη στο σώμα του ένα ισχυρό «άγχος» διατηρώντας ένα έλλειμμα θερμίδων. Προγραμματίστε έπειτα έναν επαρκή χρόνο για να αναζωογονηθείτε για να αποφύγετε την υπερβολική προπόνηση ή την υπερφόρτωση του καρδιαγγειακού συστήματος.

Η τακτική προπόνηση είναι επίσης σημαντική στη διατροφή, σε αυτό που εξασφαλίζει τονωτικό και σχήμα.

Οι ασκήσεις ανύψωσης βαρών μπορούν εύκολα να χωριστούν σε διαίρεση προπόνησης προγράμματος. Τι σημαίνει διαίρεση; Οι μεμονωμένες ημέρες της προπόνησης διαιρούνται με έναν τρόπο ειδικά ανάλογα με τους μεμονωμένους μύες των ομάδων. Μια κλασική υποδιαίρεση είναι, για παράδειγμα, το στήθος και οι τρικέφαλοι μύες και η πλάτη και οι δικέφαλοι, να εκπαιδεύονται ξεχωριστά σε διαφορετικές ημέρες.

Για συχνότητα προπόνησης σε τέσσερις συνεδρίες την εβδομάδα, υπάρχει χωριστό πρόγραμμα σε 4 ημέρες ρουτίνας. Με αυτό το πρόγραμμα μπορεί να λειτουργήσει εντατικά σε μεμονωμένους μύες μέσω ασκήσεων απομόνωσης, με βάση και τις δύο ασκήσεις. Οι ασκήσεις βασίζουν μια τέτοια διάσταση στον πάγκο, βγαίνοντας από το έδαφος με rocker ή κάμπτοντας τα γόνατα, προκαλώντας περισσότερους μυς ταυτόχρονα.

Όποιος εκπαιδεύεται μόνο τρεις φορές την εβδομάδα, επιλέξτε ένα πρόγραμμα χωριστής ρουτίνας για 3 ημέρες με το κλασικό στήθος / ώμους / τρικέφαλους, πλάτη / δικέφαλο και πόδια / κοιλιά υποδιαίρεσης. Η προπόνηση με βάρη πρέπει να περιλαμβάνει δύο συνεδρίες την εβδομάδα και να ολοκληρώνεται αργότερα με μια συνεδρία καρδιο. Οι προπονήσεις που διασπείρονται με υψηλή ένταση είναι ιδανικές για την καύση του λίπους.

Με το διάστημα προπόνησης, ο μεταβολισμός ευνοείται μετά την προπόνηση από τη λεγόμενη «επίδραση μετά την καύση». Επιπλέον, στο σώμα μας, αφού “καταναλώσει” την εφεδρική ενέργεια του γλυκογόνου, πάρτε την ενέργεια που απαιτείται από τη συσσώρευση λίπους – έναν μηχανισμό ιδανικό για την απώλεια βάρους. Δεδομένου ότι είναι ακριβώς μια προπόνηση που διανέμεται με υψηλή ένταση, θα εξηγήσω στη σελίδα μας σχετικά με την εκπαίδευση HIIT.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *