Το καλοκαίρι είναι η εποχή στην οποία ξυπνάτε τις αισθήσεις σας, και από την καθημερινή ζωή θα πολλαπλασιάσετε τις ευκαιρίες για να περάσετε χρόνο με ροπή. Η συμβουλή ενός ψυχολόγου να απολαύσει αυτές τις στιγμές σε στενή σχέση

Ότι και οι δύο μια μακροχρόνια σχέση ή ένας ψεύτης άνθισε από μερικούς μήνες, μπορεί να συμβεί να βλέπεις λίγο χρόνο στο σεξ ως καθήκον και όχι ως ευχαρίστηση. Εάν το χειμώνα για να ξανασυναντήσετε τη δόση μιας απάθειας σεξουαλικότητας έχουμε την κόπωση μιας ημέρας εργασίας, το άγχος των πολλαπλών δεσμεύσεων και την έλλειψη ιδιωτικότητας όταν έχετε τα παιδιά το καλοκαίρι η μεγαλύτερη επιθυμία χαλάρωσης και αναψυχής μπορεί να σας βοηθήσει να ξυπνήσετε αισθανθείτε και ζήστε τη σεξουαλικότητα τόσο παιχνιδιάρικο.

Τι λέει ένας ειδικός;

“Είναι σημαντικό να θεωρήσετε το σεξ ως μια τελετή οικειότητας, εάν θέλετε να έχετε μια συναισθηματική και ψυχολογική ικανοποίηση ζωής. Εκτός από την καθαρή ευχαρίστηση, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μεταδίδει την αίσθηση ότι ανήκει, συνενοχή, χαρά που δίνει το χυμό ζωτικής σημασίας για η συναισθηματική σχέση “εξηγεί η Marinella Cozzolino, ψυχοθεραπευτής και σεξολόγος.

“Επιπλέον, μια αναφορά που εκπληρώνει δημιουργεί έναν κύκλο βιρτουόζο που τρέφει και ανανεώνει την επιθυμία, διατηρώντας το υψηλό φορτίο ερωτικό και θέλει να το βιώσει με τον σωστό σύντροφο.” Για να επανενεργοποιήσετε τη χημική σεξουαλική, ανακαλύψτε ξανά τη φυσική κατάσταση του άλλου χωρίς ταμπού και αφήστε τον άντρα σας να αντιμετωπίσει το ίδιο. Πως ?

“Ακολουθώντας το ένστικτο και όχι το λόγο, μπορεί να μπλοκάρει εάν η άδεια να καλπασθεί προς το” I “και όχι” θέλει. «Δεν χρειάζεσαι οικείες στρατηγικές ή ρούχα, απλώς ακολουθείς τα συναισθήματά σου, ακούς τις δικές σου επιθυμίες και τις δικές σου φαντασιώσεις, επιτρέποντάς μας να μεταφέρουμε από την ευχαρίστηση. Αναφέρετε το σώμα. Αφήστε τον να εκφραστεί χωρίς να χρησιμοποιήσει τη λέξη που έχει» πολλά πλεονεκτήματα: πρώτα απ ‘όλα τη δυνατότητα να γνωρίζουμε καλύτερα αν είναι ίδια και το άλλο, χωρίς υπερκατασκευές “, λέει ο ειδικός.

Αν ψάχνετε για συμβουλές, εδώ είναι 10 σχεδιασμένα για εσάς από τον σεξολόγο

Αποδεχτείτε στο σώμα σας, για να συμπαθείτε ο ένας τον άλλον. Οι άνθρωποι που ζουν με χαρά τη σωματικότητά τους και που τους αρέσει να δείχνουν τον εαυτό τους και να θαυμάζονται έχουν, σε γενικές γραμμές, τις σχέσεις σεξουαλικά πιο ικανοποιητικές. Στη σεξουαλικότητα, μια καλή δόση ευχαρίστησης δίνεται από το εκθεσιακό συστατικό.

Η ιδέα της παρακολούθησης, του θαυμασμού και της επιθυμίας είναι η πιο ισχυρή από όλες τις αφροδισιακές. Αλλά πρέπει να μπορείτε να το κάνετε με έναν απολύτως φυσικό τρόπο. Για τον σύντροφο που έχει επιλέξει να θαυμάσει το σώμα μας γυμνό είναι πηγή μεγάλης απόλαυσης, δεν μπορούμε να τον αρνηθούμε για μερικά ραγάδες.

«Μην φανταστείτε», ενώ κάνετε σεξ. Πολλοί από εσάς το κάνετε και ντρέπεστε από αυτό, καθιστώντας την πράξη σεξουαλικό ένα πράγμα στο όριο του γελοίου. Ονομάζεται “θεαματικός” και είναι η τάση να φαντάζεστε τον εαυτό σας στις πιο διαφορετικές θέσεις ενώ κάνετε έρωτα, με συνέπεια να αισθάνεστε άβολα. Αποφύγετε να το κάνετε και αντικαταστήστε την εικόνα σας με ένα από το όμορφο και συναρπαστικό σώμα του συντρόφου σας.

Επιλέξτε τις θέσεις που σας δίνουν τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Και τα αλλάζετε συχνά. Η παλιά θέση του «ιεραποστόλου» (που ασκείται από το 70% των ζευγαριών) είναι μόνο αποτέλεσμα μιας πολιτιστικής κληρονομιάς που θέλει τη γυναίκα να εξημερωθεί από τον σύντροφό της.

Δεν είναι για όλους, όπως είναι σε θέση να δώσει περισσότερη ικανοποίηση στους συνεργάτες. Είναι προτιμότερο η γυναίκα να είναι στην κορυφή. Παίρνετε με αυτόν τον τρόπο ορισμένα πλεονεκτήματα: είναι αυτή που σκηνοθέτησε το παιχνίδι (κάτι που οι άνθρωποι αρέσουν τόσο πολύ), για να σφυρηλατήσει την ευχαρίστησή του, ενώ αισθάνεται τυλιγμένος και δεκτός, εκτός από πιο ενθουσιασμένος από την ευχαρίστηση της όρασης.

Μάθετε πώς να έρθετε σε επαφή με το σώμα σας και με το τι ο σύντροφος ξεκινά από τον αυνανισμό. Η διέγερση χειροκίνητα ή από το στόμα στις περιοχές των γεννητικών οργάνων προετοιμάζει το σώμα για οργασμό, αυξάνοντας τα επίπεδα διέγερσης των συντρόφων και επιτρέποντας σε όλους να έχουν τις στιγμές απόλαυσης αποκλειστικές.

Λίγα λεπτά στα οποία είναι τα πάντα για εκείνη και είναι αφιερωμένη μόνο σε αυτόν. Υπάρχουν τεχνικές στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε: όλοι μπορούν να επιλέξουν τη λειτουργία που προτιμάτε. Ωστόσο, είναι καλό να γνωρίζουμε ότι η στοματική διέγερση είναι στο μέγιστο, προτιμώμενη και από τους δύο συντρόφους.

Μην ξεχνάτε την περιοχή του πρωκτού.

Πολλοί άντρες προτιμούν να αποφεύγουν, αλλά με λίγη αμοιβαία εμπιστοσύνη μπορείτε να ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον. Είναι ένα μέρος του σώματος πλούσιο σε απολήξεις νεύρων και αισθητηριακούς υποδοχείς.

Αυτός ο τύπος διέγερσης, σε συνδυασμό με κολπικό ή αυνανισμό του πέους, είναι ικανός να παράγει πολύ ισχυρούς οργασμούς. Σύμφωνα με το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας ακριβώς πίσω από τον πρωκτό είναι το σημείο G αρσενικό.

Στην έρευνα, χωρίς άγχος, το ζήτημα του Γ. Γκράφενμπεργκ ήταν ο πρώτος που μίλησε για αυτόν τον σημαντικό τομέα ερωτογενή, ικανό να προκαλέσει πολύ έντονο οργασμό. Στις γυναίκες, βρίσκεται στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου περίπου πέντε εκατοστά πάνω από το άνοιγμα και μπορεί εύκολα να διεγερθεί με κολπική διείσδυση από πίσω. Στον άνδρα βρίσκεται στον προστάτη. Η επίτευξη αυτής της περιοχής δεν χρειάζεται να είναι μια αποδιοργάνωση ή ένας λόγος απογοήτευσης, είναι απλώς ένα ταξίδι στην αναζήτηση νέων μορφών ευχαρίστησης.

Αφεθείτε στις αισθήσεις σας. Μια αναφορά σεξουαλική ικανοποιητική πρέπει να ικανοποιεί πλήρως τα μέρη που είναι πιο ευαίσθητα σε κάθε έναν από εμάς. Πολλοί θα μείνουν μόνο στην αφή και τη γεύση: χαϊδεύει, αγκαλιές και φιλιά όπου κάνουν πολύ καλά στο σεξ αλλά όχι μόνο.

Θα ήταν καλό να θυμόμαστε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικές αισθητηριακές προτιμήσεις. Οι άνδρες είναι πιο οπτικοί: για να διατηρήσουν έντονο ενθουσιασμό που πρέπει να δουν. Για τη λεπτή στριπτίζ τους (μόνο για όσους αισθάνονται, χωρίς αμηχανία) και τη διάσημη φράση του να κάνουν έρωτα με το φως. Οι γυναίκες έχουν αναπτύξει πολύ το μέρος της ακοής: πρέπει να αισθάνονται ψίθυρες προτάσεις πολύ δυνατές, πολύ δυνατές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *